top of page
Ръчно направени соеви свещи Alaya

ЗА НАС

Свещите Alaya са направени единствено да носят щастие, усмивки и удоволствие, както на Вас - хората, които ги приемате в дома си, така и на мен - Анна, човекът зад тях.

Всички продукти са създадени от 100% соев восък, към който са добавени висококачесвени аромати, за да осигурим безвреден и натурален краен продукт, на който може да се наслаждавате без притеснение.

Соевият восък се прави от соя, която за разлика от парафина, е изцяло възобновим растителен източник и е безвреден както за нас, така и за околната среда. Той не отделя токсини, канцерогени и замърсители по време на горенето си, гори значително по-бавно от парафиновия и е изключително лесен за почистване, което е голям плюс особено при използване на свободно стоящи свещи.

Свещите се изработват в малки количества, по поръчка, изцяло на ръка, с много любов и старание, след което се опаковат в изцяло рециклируеми опаковки, с които да бъдат защитени по време на пътя им към Вашия дом и едновременно с това да се грижим за околната среда заедно.

Благодарим Ви за доверието!

bottom of page