top of page

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА УПОТРЕБА НА САЙТА

1. Поръчка.

Всеки посетител на сайта Alayacandles.com може да прави онлайн поръчки чрез добавяне на желаните стоки в Моята количка за покупки, следвайки стъпките, указани в платформата, за да завърши и изпрати успешно съответната поръчка.

Всяка стока, добавена в Моята количка, може да бъде закупена, ако е налична. Единствено добавяне на продукт в количката, без съответната поръчка да бъде успешно завършена, НЕ води до запазване на избрания продукт. 

След успешното завършване и изпращане на поръчката, Alayacandles.com ще Ви изпрати имейл, в който се потвърждава поръчката, ако избраният продукт е наличен.

2. Изпращане и доставка.

Избраните продукти се изпращат чрез куриерска фирма Спиди или Еконт (по Ваш избор), като се предоставя възможност за избор на доставка до офис или до адрес (виж т.1 от Политика за защита на личните данни).

Избраният продукт, за който е потвърдено от Alayacandles.com, че е наличен и успешно поръчан ще бъде предаден на куриер в рамките на 2-5 работни дни от полученото потвърждение (в зависимост от натовареността на поръчките, срока може да бъде удължен). 
Alayacandles.com НЕ носи отговорност за допълнително забавяне при доставка, поради вина на куриерската фирма.

Доставката се заплаща от клиента, като цената се калкулира автоматично от платформата на Alayacandles.com при завършване на поръчката, съобразно актуалните цени, предоставени в уебсайтовете на Спиди и Еконт. За промяна в цените на доставката, която не е обявена своевременно от куриерските фирми, не носим отговорност.
При поръчка над 100 лева, доставката е безплатна!

3. Цени и плащане.

Всички цени на продуктите са посочени на сайта, като са в български лева с включено ДДС. Уебсайтът НЕ предоставя възможност за онлайн плащане, като единственият вариант е наложен платеж при получаване на продукта от куриерската фирма.

4. Рекламация и връщане.

Всеки продукт се изпраща с опция за преглед и може да бъде отворена още при получаването й, за да се уверите, че получавате това, което сте искали. Основен приоритет за нас е удовлетвореността на клиента, затова не се колебайте да се свържете с нас, в случай, че поръчката е сгрешена и не е това, което сте искали. Ние ще направим всички възможно, за да Ви компенсираме.

Съгласно Закона за защита на потребителите, имате право на 14 дни от получаване на стоката, за да я върнете, без да дължите обяснение, като стойността на продукта ще Ви бъде възстановен изцяло. 
Alayacandles.com поема разходите по връщането на избрания продукт, ЕДИНСТВЕНО в случайте на рекламация, когато полученият продукт не отговаря на избраният от Вас или е доставен дефектен. Във всички останали случай, разходите по връщането на продукта са за Ваша сметка.

5. Интелектуална собственост.

Съдържанието на уебсайта Alayacandles.com, включително, но не само лого, всякакви графични изображения или надписи, наименования на продукти и текстове са изключителна собственост на Alayacandles.com. Уебсайтът си запазва всички права върху интелектуалната собственост на съдържанието. Посетителите на Alayacandles.com нямат право да копират, разпространяват, публикуват и/или предоставят съдържанието на трети лица. Разрешено е единствено използването на съдържанието на Alayacandles.comза лични, нетърговски цели и само в случаите, когато не противоречи на ЗАПСП и настоящите Общи условия.

bottom of page